Zoom ID

760 4110 882

email

therapie@deyogakliniek.nl

De Yoga Kliniek

Sessies op afspraak van maandag t/m vrijdag

Yoga komt van het woord yuj, wat verbinden, samenvoegen en verenigen betekent. Zonder elkaar beginnen we niets. Om de behandelingen toegankelijk te houden is vanaf het najaar 2022 een ‘Sliding Scale’ tarief van toepassing voor particulieren. De tarievenlijst is hiermee indicatief geworden, op basis van individuele mogelijkheden wordt een tarief afgesproken.

Waarom ik het zo doe? 

De basis van de yogafilosofie, de Yama’s en Niyama’s, zijn morele en ethische principes waar ik naar leef (streef) en de basis waarop ik mijn praktijk bouw. Voor de uitwisseling van geld voor behandeltijd, pas ik Asteya (niets nemen wat je niet toekomt) en Aparigraha (afwezigheid van hebzucht) toe. Wat voor persoonlijk betekent dat ik alleen hetgeen accepteer dat vrijelijk gegeven kan worden, zodat de uitwisseling prettig voelt voor beiden. Dit komt de therapeutische relatie ten goede, die een grote factor is voor het ‘slagen’ van de behandeling. Aparigraha is mijn interpretatie van hebzuchtloosheid. Eerst geven, door middel van het kennismakingsaanbod of een preofsessie, en in het vertrouwen leven dat hetgeen vrijelijk gegeven wordt voldoende is, en voldoening zal geven.

Lees meer over mijn missie en financiële inclusiviteit bij de Yoga Kliniek.

Standaard richttarief voor particulierentariefTijdsduur behandeling
Kennismakingsaanbod Yogatherapie€ 0
Intake en proefsessie 1,45 tot 2 uur
sessie Yogatherapie richttarief laag tarief € 45*
midden tarief € 70*
regulier tarief € 90*

1,5 tot 1,45 uur
Proefsessie Reset (TRE)€ 0Intake en TRE sessie 2 uur
Reset sessie richttarieflaag tarief € 40*
midden tarief € 65*
regulier tarief € 85*
1,15 tot 1,5 uur
*Richttarieven o.b.v. overleg, besteedbaar inkomen en draagkracht. Een gezonde uitwisseling van tijd en geld die voor beide partijen voordeel oplevert.
Zakelijk tarief **prijstijdsduur
Trajecten 5-8-10 sessies of meervraag offerte aan: therapie@deyogakliniek.nl
Zakelijk Sessietarief € 1251,45 tot 2 uur
Uurtarief bij afname traject€ 60per 60 min
Rapportage en thuisoefening begeleiding€ 35per 30 min
Reiskosten o.b.v. reistijd (max 30 min enkele reis)€ 40per 30 min
**Facturen van de Yoga Kliniek zijn vrijgesteld van BTW

Bij afname van meerdere sessies in de vorm van een traject kan er op maat een offerte aangeboden worden. Een traject mag ook per behandeling of in delen betaald worden. Een traject mag altijd, ook zonder opgaaf van reden, afgebroken worden. Is er vooruit betaald, dan worden niet afgenomen behandelingen terugbetaald. Reeds gemaakte afspraken dienen wel een dag voorafgaand aan de behandeling afgezegd te worden.

**Het zakelijke tarief is voor trajecten of sessies voor ondernemers, interventie trajecten-Arbo re-integratie.