Zoom ID

760 4110 882

email

therapie@deyogakliniek.nl

De Yoga Kliniek

Sessies op afspraak van maandag t/m vrijdag

Yoga is veelomvattend, maar er zit wel een systeem in, sommigen zeggen zelfs alles. Het is gemakkelijk om te verdwalen in al het aanbod en hoe het allemaal zou moeten. Yoga kent een lange geschiedenis en wordt omringd door mystiek. Dat kan afschrikken. Wees gerust dat je niets hoeft te kunnen, weten of leren. Alles wat er nodig is heeft de Yogatherapeut in de ‘gereedschapskist’. Als er vragen zijn of uitdagingen, wordt er gezocht naar antwoorden en indien nodig om intervisie gevraagd bij collega’s, net als in andere (para) medische beroepen. Ieder mens is uniek, iedereen heeft specifieke behoeftes. In Yogatherapie is daar alle ruimte voor.

Yogatherapie is een verzorgende en opbouwende ervaring. Daarnaast ga je, indien dat voor jou van toepassing is, ook met jezelf en je patronen aan de slag. Van de therapeut krijg je precies dat aangeboden wat jij wenst en nodig hebt. Hieronder vind je een simpele uitbeelding van de 8 onderdelen (takken, ledematen) van Yoga. Let wel, er wordt met nog oneindig veel meer teksten, inzichten, filosofieën, en modellen gewerkt, die hun oorsprong vinden oude geschriften, tot en met de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Als je interesse is gewekt, en je wilt meer weten, kijk dan eens op de boeken en inspiratie pagina.

Klik hier om verder te lezen over het verschil tussen Yogales en Yogatherapie, de sessies en het overzicht van het 8-voudige systeem.