Zoom ID

760 4110 882

email

therapie@deyogakliniek.nl

De Yoga Kliniek

Sessies op afspraak van maandag t/m vrijdag

Het geheel is altijd meer dan de som der delen

De Reset TRE© Methode is een samenspel van Verbinding, Intentie, Observatie, Ademhaling, Alignment, Innerlijke & Lichamelijke Beweging, TRE© Ontlading en Ontspanning.

Het lichaam en de geest werken samen in een geweldig samenspel van systemen, dat ons hele leven voor ons werkt aan balans. Wanneer lichaam en geest in balans zijn, bestaat er een zo optimaal mogelijk functioneren. Wanneer de balans wordt verstoord, gaan het lichaam en de geest direct aan de slag om de balans te herstellen. Dat is het goede nieuws. Het minder goede nieuws is dat mensen die zo gezond mogelijk leven, toch massaal stressklachten ervaren, burn-out en depressieve klachten hebben, en chronische pijn en chronische ziektes ontwikkelen. Gedachtenpatronen worden eindeloos herhaald, we zijn met onze aandacht al bij morgen, en in het hier en nu zijn we vaak bezig met het presenteren van een beeld van onszelf aan de buitenwereld. Mensen hebben van nature behoefte aan ordening, voorspelbaarheid en ‘erbij horen’. De snelle technologische voortgang heeft ons veel gebracht, maar we staan wel constant ‘aan’.

De Reset TRE© Methode beweegt alle lagen van je systeem. Heling, verzachting en inzicht stellen je in staat je kracht en weerbaarheid te hervinden en optimaliseren

Inzichten, tools en technieken van toonaangevende leraren, artsen en wetenschappers zijn verzameld, getest en toepasbaar gemaakt, zodat jij ze dagelijks kan gebruiken in jouw leven.

Tel daarbij de kracht van samen op, en er ontstaat een proces waarbij je jezelf een RESET geeft, zodat je hele interne systeem, en daarmee jij in je externe systeem weer zo optimaal mogelijk gaat functioneren.

In de sessies wordt gebruik gemaakt van lichaamsbeweging en ademhalingstechnieken, de bewegingsketens en bindweefselmeridianen, aangepast aan jouw wensen en mogelijkheden. Daarnaast wordt er gewerkt met technieken en inzichten uit verschillende methodes van lichaamswerk (innerlijke observatie/beweging), TRE© en geleide meditatie.

TRE® (Tension & Trauma Releasing Exercises) is een methode die helpt diepliggende spierspanning, veroorzaakt door inspanning, stress of trauma, los te laten. Door middel van een natuurlijk trilmechanisme in spier- en bindweefsel wordt spanning afgevoerd en zal er weer ruimte komen voor herstel en veerkracht. bron: tre-nederland.nl

Meer over TRE® www.traumaprevention.com

Nieuwsgierig geworden naar deze unieke methode?

Boek een gratis Proefsessie


“Ik had last van steeds terugkerende spanning die ik vastzet in mijn lijf. Zodoende koos ik voor de Reset TRE sessies met Angela. Ik vond het best wel spannend het trillen van het lichaam en het gevoel geen controle te hebben. Zoals ik Angela kende van de yogatherapie heeft ze mij daarin op een liefdevolle en empathische manier stap voor stap begeleid. Vervolgens kon ik na een aantal sessies overgave vinden en uiteindelijk opluchting en het gevoel dat mijn lichaam onnodige ballast kwijt is. Ook heb ik meer vertrouwen in mijn lichaam. Dankzij ook de veiligheid die Angela weet te creëren in de therapie en de tijd die ze neemt.”

— Client Reset TRE©


“Wat een magische ervaring! Ik heb bij Angela nu meerdere TRE sessies gedaan. Ze geeft op een hele rustige manier instructies en stelt je erg op je gemak. Uit je hoofd . Ruimte maken voor je lijf. Geweldige ervaring!”

— Client Reset TRE © en Reset Groep


Via een vriendin ben ik bij Angela terechtgekomen voor een aantal TRE behandelingen. De behandelingen hebben mij echt geholpen om uit mijn hoofd te komen en mijn lijf te voelen. Juist omdat de behandeling en uitwerking op lichamelijk niveau plaatsvindt, ben ik me minder bewust van het denken. Doordat ik mijn lichaam nu beter of anders voel, kan ik gemakkelijker grenzen aangeven voor mezelf, waardoor ik lichamelijke spanning kan loslaten. Ook neem ik meer rust en ben ik me bewust van de belasting van mijn lijf, bijvoorbeeld als ik lang achter de computer zit. Voor mijn gevoel werken de behandelingen door op een dieper niveau. Een proces van meer lichamelijke gewaarwording. Angela is een fijn persoon en haar begeleiding is liefdevol, intuïtief en meelevend

— Client Reset TRE © en Reset Groep