Zoom ID

760 4110 882

email

therapie@deyogakliniek.nl

De Yoga Kliniek

Sessies op afspraak van maandag t/m vrijdag

Yogales moet toegankelijk zijn voor iedereen. Betalen voor de online Yogalessen en privé online Yogalessen is op donatiebasis. Je bepaalt zelf wat je wilt of kunt betalen.

Mijn overtuiging is dat yogales voor iedereen toegankelijk moet zijn. En waar ik nog het meest van overtuigd ben: Yoga is goed voor je.

Met ‘donation based’ wordt bedoeld dat er geen vaste prijs voor het volgen van een yogales. Na de les ontvang je een leeg betaalverzoek. Je bijdrage is vrijwillig en je bepaalt zelf wat je wilt of kunt betalen.

Mocht je echt niets kunnen missen uit je budget, maar voel je je wel aangetrokken tot yoga, wil ik graag dat je tóch aansluit bij de online lessen. In dat geval vraag ik je om iets te doen voor een ander. Je ‘betaalt’ door het ‘paying it forward’ principe toe te passen. Dus help je buur, een familielid of een vriend. Of schenk je mooiste glimlach aan een vreemde.

Daarnaast vind ik het leuk als je me volgt, deelt en liket op mijn socials, of een review aan me mailt die ik kan plaatsen op deze site (anoniem kan ook). En het allerleukst is het natuurlijk als je mensen uit je omgeving introduceert en meeneemt naar de lessen, zodat onze ‘Sanga’ (onze Yoga community) mag groeien en bloeien!

Spread some joy, Share the Yoga Spirit!

Whatsapp reserveren +31652342794

Donation based Yoga ~ Bijdrage suggesties 2023
online les 60-75 min.Tussen € 10 en € 17,50
privé online yogales 60-75 min.Tussen € 35 en € 55
photocredit Mark Adriene